Frisörer i Ekshärad

Annons:
Hitta frisör i Ekshärad - duktiga och erfarna frisörer i Ekshärad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Ekshärad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ekshärad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ekshärad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ekshärad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Ellington
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Hårfager AB
Klarälvsv. 31
683 60 Ekshärad


Liselottes Yinyang
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Salong Marianne
Älvbrinken 9 A
683 60 Ekshärad


Johannas Hårstudio
Klarälvsv. 23
683 60 Ekshärad


Klippkällaren
Lystedtsv. 32
683 60 Ekshärad


Sara Nyman
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Vivianns Damfrisering, Viviann Fredriksson
Nore Täppa
683 61 EKSHÄRAD

Annons:

Håruppsättning i Ekshärad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ekshärad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ekshärad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ekshärad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ekshärad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ekshärad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ekshärad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ekshärad

I Ekshärad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ekshärad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ekshärad:

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekshärad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ekshärad fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ekshärad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ekshärad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.