Frisörer i Deje

Annons:
Hitta frisör i Deje - duktiga och erfarna frisörer i Deje som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Deje som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Deje

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Deje som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Deje för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Adam
Älvdalsv. 35 C
669 30 Deje


Ullas Herr o. Damsalong
Brog. 14
669 30 Deje

Annons:

Håruppsättning i Deje

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Deje så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Deje så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Deje som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Deje

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Deje varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Deje innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Deje

I Deje fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Deje. Nedan finns en del övrig fakta om orten Deje:

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Deje om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Deje fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Deje. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Deje rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.