Frisörer i Charlottenberg

Annons:
Hitta frisör i Charlottenberg - duktiga och erfarna frisörer i Charlottenberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Charlottenberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Charlottenberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Charlottenberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Charlottenberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

HOLBERG & NIELSEN
Helga Görlins g. 1 Charlottenbergs Shoppingcenter
673 32 CHARLOTTENBERG


Klipp-Anders
Storg. 2
673 32 CHARLOTTENBERG


Nikita Hair
Helga Görlins g. 1 Charlottenbergs Shoppingcenter
673 32 CHARLOTTENBERG


Salong Liselott Lundholm AB
Industrig. 6
673 32 CHARLOTTENBERG


Furuseth Olsson, Ida
Backg. 8
673 31 Charlottenberg


Salong Napa
Backg. 1
673 31 Charlottenberg


Salong Lea
Bortan N. Lyckebo
673 91 Charlottenberg

Annons:

Håruppsättning i Charlottenberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Charlottenberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Charlottenberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Charlottenberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Charlottenberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Charlottenberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Charlottenberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Charlottenberg

I Charlottenberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Charlottenberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Charlottenberg:

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Charlottenberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Charlottenberg fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Charlottenberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Charlottenberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.