Frisörer i Årjäng

Annons:
Hitta frisör i Årjäng - duktiga och erfarna frisörer i Årjäng som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Årjäng som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Årjäng

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Årjäng som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Årjäng för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Frizette
Storg. 45
672 30 årjäng


Elenas Herrfrisering
Kvarnåsg. 8
672 30 årjäng


Anitas Hårservice I Årjäng AB
Sveav. 20
672 30 årjäng


Salong Lika Linda Nilsson
Sveav. 23
672 30 årjäng


Frisörsalong Ing-Marie Gustafsson
Viktor Sjöströms v. 15
672 31 ÅRJÄNG


Rg Salongen
Storg. 55 A
672 30 årjäng


Mainstreet 46
Storg. 46
672 30 årjäng


Elenas Herrfrisering
Tingsg. 18
672 30 årjäng


Catrins Hårvård
Östtomtv. 16
672 31 ÅRJÄNG

Annons:

Håruppsättning i Årjäng

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Årjäng så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Årjäng så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Årjäng som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Årjäng

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Årjäng varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Årjäng innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Årjäng

I Årjäng fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Årjäng. Nedan finns en del övrig fakta om orten Årjäng:

Årjäng är en tätort i Värmlands län och centralort i Årjängs kommun. Årjäng ligger i sydvästra Värmland vid Västra Silens norra strand längs med E18, 100 km väster om Karlstad och 30 km från norska gränsen.

Yta: 409,99 hektar
Invånarantal: 3228, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Årjäng om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Årjäng fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Årjäng. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Årjäng rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.