Frisörer i Vittinge

Annons:
Hitta frisör i Vittinge - duktiga och erfarna frisörer i Vittinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vittinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vittinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vittinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vittinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Susannes Hårvård
G. Landsv. 127
744 95 VITTINGE

Annons:

Håruppsättning i Vittinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vittinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vittinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vittinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vittinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vittinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vittinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vittinge

I Vittinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vittinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vittinge:

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vittinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vittinge fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vittinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vittinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.