Frisörer i Vattholma

Annons:
Hitta frisör i Vattholma - duktiga och erfarna frisörer i Vattholma som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vattholma som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vattholma

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vattholma som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vattholma för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Brogårds klippet
Travenberg 62
743 93 Vattholma

Annons:

Håruppsättning i Vattholma

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vattholma så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vattholma så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vattholma som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vattholma

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vattholma varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vattholma innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vattholma

I Vattholma fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vattholma. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vattholma:

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vattholma om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vattholma fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vattholma. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vattholma rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.