Frisörer i Vänge

Annons:
Hitta frisör i Vänge - duktiga och erfarna frisörer i Vänge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vänge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vänge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vänge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vänge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hår Hud Hem Uppsala AB
Vangsbyv. 46
740 20 Vänge


Solveig´s Hårhörna
G. Salav. 12
740 20 Vänge


Amandas Gårdssalong
Vänge-bärby 12
740 20 Vänge


Ellen Carin Viktoria Högman
Ålands-österby 442
740 20 Vänge

Annons:

Håruppsättning i Vänge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vänge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vänge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vänge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vänge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vänge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vänge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vänge

I Vänge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vänge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vänge:

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vänge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vänge fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vänge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vänge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.