Frisörer i Tierp

Annons:
Hitta frisör i Tierp - duktiga och erfarna frisörer i Tierp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Tierp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tierp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tierp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tierp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Johannas Hårstudio
Grevegatan
815 40 Tierp


Studio Tre
Järnvägsesplanaden 12
815 38 TIERP


Guldsaxsalongen
N. Esplanaden 4
815 40 Tierp


Frisör Johanna Örnehag
Räkv. 7
815 45 TIERP


Lilla Hårsalongen
Greveg. 10
815 41 TIERP


Rosis Klipp
Stationsg. 9
815 38 TIERP


Sara Hillberg Firma
Gävlev. 42 C
815 38 TIERP


Haircorner
Centralg. 10
815 38 TIERP


Karins Hårstudio Karin Helin
Järnvägsesplanaden 12
815 38 TIERP


Tierps Spa & Skönhetsvård
Bangårdsg. 2
815 41 TIERP


Fridsjö, Angelica
Centralg. 10
815 38 TIERP


Hår & Sånt
Stationsg. 9
815 38 TIERP


Gerds Hårklipp
Sveav. 15
815 40 Tierp


JaneS Saxofön
Greveg. 10
815 41 TIERP

Annons:

Håruppsättning i Tierp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tierp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tierp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tierp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tierp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tierp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tierp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tierp

I Tierp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tierp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tierp:

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tierp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tierp fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tierp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tierp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.