Frisörer i Tärnsjö

Annons:
Hitta frisör i Tärnsjö - duktiga och erfarna frisörer i Tärnsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Tärnsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tärnsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tärnsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tärnsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ylvas Klipp & Färg
Ärligbo 155
740 45 TÄRNSJÖ


Salong Fridili
Stationsg. 21
740 45 TÄRNSJÖ


Karlsson, Ronja Teresia
Stinsv. 3 D
740 45 TÄRNSJÖ


Ek Vikström, Inga Lillemor
N. Storg. 5
740 45 TÄRNSJÖ


Synnöwes Klippsalong
N. Storg. 2 B
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Tärnsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tärnsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tärnsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tärnsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tärnsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tärnsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tärnsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tärnsjö

I Tärnsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tärnsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tärnsjö:

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärnsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tärnsjö fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tärnsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tärnsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.