Frisörer i Storvreta

Annons:
Hitta frisör i Storvreta - duktiga och erfarna frisörer i Storvreta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Storvreta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Storvreta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Storvreta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Storvreta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lena Jansson Hårvård
Saffransv. 15
743 34 STORVRETA


Mariani Hårverksta´n
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA


Hanna Sofia Blomqvist
Vattgårdsv. 29
743 34 STORVRETA


Öström, Åsa Inga-Lill Elisabeth
Vretalundsv. 26
743 40 Storvreta


Hårstudion Salabacke
Sandbo 17
743 91 Storvreta


Salong Ängebyklippet
Kapplandsv. 1
743 30 STORVRETA


Bml Group AB
Hasselv. 4 B
743 34 STORVRETA


Nazila Rezaei Badr
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Salong La Belle HB
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Frisör P & A Klintsten HB
Aspdungev. 27
743 40 Storvreta


In Hair
Fjuckby Nyåker 2
743 91 Storvreta


Inga-Lills Hårverksta
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA

Annons:

Håruppsättning i Storvreta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Storvreta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Storvreta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Storvreta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Storvreta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Storvreta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Storvreta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Storvreta

I Storvreta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Storvreta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Storvreta:

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storvreta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Storvreta fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Storvreta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Storvreta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.