Frisörer i Skyttorp

Annons:
Hitta frisör i Skyttorp - duktiga och erfarna frisörer i Skyttorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Skyttorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skyttorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skyttorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skyttorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Helena
Flisv.
743 94 SKYTTORP

Annons:

Håruppsättning i Skyttorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skyttorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skyttorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skyttorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skyttorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skyttorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skyttorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skyttorp

I Skyttorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skyttorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skyttorp:

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skyttorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skyttorp fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skyttorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skyttorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.