Frisörer i Skutskär

Annons:
Hitta frisör i Skutskär - duktiga och erfarna frisörer i Skutskär som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Skutskär som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skutskär

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skutskär som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skutskär för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

B4U Hår & Skönhet
Centralg. 14
814 30 Skutskär


Hårsalongen
Centralg. 4
814 30 Skutskär


Lottas Hårbod
Tegg. 19
814 40 SKUTSKÄR


Salong Hårfin Marie Andersson
Fiskarv. 58
814 31 SKUTSKÄR


Pers Herrfrisering
Centrumg. 15
814 30 Skutskär


Drop In Frisören I Skutskär
Centralg. 14 B
814 30 Skutskär


Sandberg, Monica
Norrängen 4
814 93 SKUTSKÄR


Gunillas Hårvård
Björkbacken 1
814 32 Skutskär

Annons:

Håruppsättning i Skutskär

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skutskär så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skutskär så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skutskär som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skutskär

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skutskär varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skutskär innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skutskär

I Skutskär fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skutskär. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skutskär:

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skutskär om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skutskär fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skutskär. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skutskär rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.