Frisörer i Skokloster

Annons:
Hitta frisör i Skokloster - duktiga och erfarna frisörer i Skokloster som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Skokloster som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skokloster

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skokloster som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skokloster för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Maria Östlund
Dammenleden 1
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Håruppsättning i Skokloster

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skokloster så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skokloster så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skokloster som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skokloster

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skokloster varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skokloster innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skokloster

I Skokloster fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skokloster. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skokloster:

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Skokloster om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skokloster fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skokloster. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skokloster rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.