Frisörer i Skärplinge

Annons:
Hitta frisör i Skärplinge - duktiga och erfarna frisörer i Skärplinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Skärplinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skärplinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skärplinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skärplinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nektarsalongen
Centralv. 1 C
819 30 SKÄRPLINGE


Löfströms Frisering
Lillgärdsv. 16
819 30 SKÄRPLINGE


Åsas Hårateljé
Löten 307
819 61 SKÄRPLINGE


Gunillas Damfrisering
Lillgärdsv. 16
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:

Håruppsättning i Skärplinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skärplinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skärplinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skärplinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skärplinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skärplinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skärplinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skärplinge

I Skärplinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skärplinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skärplinge:

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skärplinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skärplinge fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skärplinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skärplinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.