Frisörer i Östhammar

Annons:
Hitta frisör i Östhammar - duktiga och erfarna frisörer i Östhammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Östhammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Östhammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Östhammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Östhammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårmetropolen
Klockareg. 3
742 32 östhammar


Salong Inpuls, AB
Prästgatan 12
742 31 ÖSTHAMMAR


Salong Ann-Louise
Orrg. 18
742 36 östhammar


Hairforce, Hamnfrisören
Gammelbyg. 22
742 34 östhammar


Hårcenter
Rådhusg. 3
742 31 ÖSTHAMMAR


HårstråT Åsa Svensson
Drottningg. 5
742 31 ÖSTHAMMAR


Forma frisör
Sjötorget 4
742 31 ÖSTHAMMAR


Hovdegårds Herrfrisering
Klockareg. 3
742 32 östhammar


Paulines Hårmoni
Engelbrektsg. 14 A
742 31 ÖSTHAMMAR

Annons:

Håruppsättning i Östhammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Östhammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Östhammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Östhammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Östhammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Östhammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Östhammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Östhammar

I Östhammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Östhammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Östhammar:

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östhammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Östhammar fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Östhammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Östhammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.