Frisörer i Östervåla

Annons:
Hitta frisör i Östervåla - duktiga och erfarna frisörer i Östervåla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Östervåla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Östervåla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Östervåla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Östervåla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studioline AB
Torgv. 1 A
740 46 ÖSTERVÅLA


Lottas Hårstuga
Spårg. 4
740 46 ÖSTERVÅLA


Lindsten, Emelie
Fredsg. 3
740 46 ÖSTERVÅLA


Gunillas Hår & Shop
Torgv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Håruppsättning i Östervåla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Östervåla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Östervåla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Östervåla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Östervåla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Östervåla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Östervåla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Östervåla

I Östervåla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Östervåla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Östervåla:

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östervåla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Östervåla fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Östervåla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Östervåla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.