Frisörer i Österbybruk

Annons:
Hitta frisör i Österbybruk - duktiga och erfarna frisörer i Österbybruk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Österbybruk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Österbybruk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Österbybruk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Österbybruk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Maj-Britts Damfrisering
Stråkv. 13
748 31 ÖSTERBYBRUK


Vallonfrisörerna
Korsv. 4
748 32 österbybruk

Annons:

Håruppsättning i Österbybruk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Österbybruk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Österbybruk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Österbybruk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Österbybruk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Österbybruk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Österbybruk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Österbybruk

I Österbybruk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Österbybruk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Österbybruk:

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Österbybruk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Österbybruk fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Österbybruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Österbybruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.