Frisörer i Örsundsbro

Annons:
Hitta frisör i Örsundsbro - duktiga och erfarna frisörer i Örsundsbro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Örsundsbro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Örsundsbro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Örsundsbro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Örsundsbro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Din Salong
Enköpingsv. 7
749 60 ÖRSUNDSBRO


Sandra Lindesjö
Säbyv. 3
749 61 örsundsbro

Annons:

Håruppsättning i Örsundsbro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Örsundsbro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Örsundsbro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Örsundsbro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Örsundsbro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Örsundsbro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Örsundsbro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Örsundsbro

I Örsundsbro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Örsundsbro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Örsundsbro:

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örsundsbro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Örsundsbro fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Örsundsbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Örsundsbro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.