Frisörer i Öregrund

Annons:
Hitta frisör i Öregrund - duktiga och erfarna frisörer i Öregrund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Öregrund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Öregrund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Öregrund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Öregrund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hair By Felicia
Rådhusg. 14
742 42 ÖREGRUND

Annons:

Håruppsättning i Öregrund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Öregrund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Öregrund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Öregrund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Öregrund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Öregrund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Öregrund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Öregrund

I Öregrund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Öregrund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Öregrund:

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Öregrund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Öregrund fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Öregrund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Öregrund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.