Frisörer i Örbyhus

Annons:
Hitta frisör i Örbyhus - duktiga och erfarna frisörer i Örbyhus som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Örbyhus som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Örbyhus

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Örbyhus som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Örbyhus för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong LaVendel
Hamra Vendel 202
748 95 ÖRBYHUS


Hårhörnan Annika Ekstav AB
Öster-ekeby 111
748 94 örbyhus


Salong Stack & Strå
Bruksv. 8
748 41 örbyhus


Örbyhus Hårhörnan
Bruksgatan 8
748 41 örbyhus


Örbyhus Klippet
Höjdv. 3
748 42 ÖRBYHUS

Annons:

Håruppsättning i Örbyhus

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Örbyhus så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Örbyhus så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Örbyhus som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Örbyhus

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Örbyhus varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Örbyhus innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Örbyhus

I Örbyhus fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Örbyhus. Nedan finns en del övrig fakta om orten Örbyhus:

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örbyhus om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Örbyhus fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Örbyhus. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Örbyhus rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.