Frisörer i Månkarbo

Annons:
Hitta frisör i Månkarbo - duktiga och erfarna frisörer i Månkarbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Månkarbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Månkarbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Månkarbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Månkarbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Torstensson, Sofia
Östensbo 111
815 95 Månkarbo

Annons:

Håruppsättning i Månkarbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Månkarbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Månkarbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Månkarbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Månkarbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Månkarbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Månkarbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Månkarbo

I Månkarbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Månkarbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Månkarbo:

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Orten ligger cirka 12 km söder om Tierp och 20 kilometer norr om Björklinge i Uppsala kommun. Den gamla E4:an (Länsväg C 600) går genom orten som är belägen ett par kilometer väster om den nuvarande E4 som är motorväg.

Yta: 91,21 hektar
Invånarantal: 666, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Månkarbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Månkarbo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Månkarbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Månkarbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.