Frisörer i Knutby

Annons:
Hitta frisör i Knutby - duktiga och erfarna frisörer i Knutby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Knutby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Knutby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Knutby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Knutby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisör Färg & Form, Anna-Karin Larsson
Knutbyv. 13
740 12 KNUTBY


Larsson, Anna-Karin
Knutbyv. 13
740 12 KNUTBY

Annons:

Håruppsättning i Knutby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Knutby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Knutby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Knutby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Knutby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Knutby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Knutby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Knutby

I Knutby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Knutby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Knutby:

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knutby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Knutby fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Knutby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Knutby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.