Frisörer i Knivsta

Annons:
Hitta frisör i Knivsta - duktiga och erfarna frisörer i Knivsta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Knivsta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Knivsta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Knivsta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Knivsta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårkällarn Anette & Yvonne
Forsbyv. 8
741 40 Knivsta


Salong 13
Klyvargatan 13
741 39 Knivsta


Petra Ahlgrens Stol
Hyvelg. 16
741 71 Knivsta


Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Särsta-Salongen
Apoteksv. 13
741 42 Knivsta


Pernillas Bengtssons Stol
Forsbyvägen 210
741 90 KNIVSTA


Pernilla Bodin
Apoteksv. 8 A
741 42 Knivsta


Åsbergby Huvudtjänst
Åsbergby 17
741 94 KNIVSTA


Frisörerna på torget
Apoteksv. 8 A
741 42 Knivsta


Knivsta Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Romano, Anna
Tallrisg. 7
741 96 KNIVSTA


Frisör Maria Larsson
Vårsångsv. 9 S
741 43 KNIVSTA

Annons:

Håruppsättning i Knivsta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Knivsta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Knivsta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Knivsta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Knivsta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Knivsta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Knivsta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Knivsta

I Knivsta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Knivsta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Knivsta:

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knivsta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Knivsta fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Knivsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Knivsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.