Frisörer i Heby

Annons:
Hitta frisör i Heby - duktiga och erfarna frisörer i Heby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Heby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Heby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Heby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Heby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Centrumfrisören
Kyrkog. 7 B
744 31 HEBY


Ann-Sofies Hårvård
Grusbanan 46
744 32 Heby


Lillebils Hårvård
Hantverkarg. 6
744 32 Heby


Tinas Hårvård
Kyrkog. 3 D
744 31 HEBY


Hårsbäck Handel AB
Norr Hårsbäck
744 91 HEBY


Maddes Hårvård
Littersbov. 21
744 31 HEBY


Salong Silversaxen HB
Lundv. 12
744 31 HEBY

Annons:

Håruppsättning i Heby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Heby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Heby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Heby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Heby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Heby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Heby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Heby

I Heby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Heby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Heby:

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Heby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Heby fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Heby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Heby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.