Frisörer i Hållnäs

Annons:
Hitta frisör i Hållnäs - duktiga och erfarna frisörer i Hållnäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hållnäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hållnäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hållnäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hållnäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annelis Frisersalong
Edvalla Edvallav. 12
819 64 Hållnäs

Annons:

Håruppsättning i Hållnäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hållnäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hållnäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hållnäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hållnäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hållnäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hållnäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hållnäs

I Hållnäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hållnäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hållnäs:

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hållnäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hållnäs fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hållnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hållnäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.