Frisörer i Grillby

Annons:
Hitta frisör i Grillby - duktiga och erfarna frisörer i Grillby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Grillby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Grillby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Grillby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Grillby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sannaj Jaktkläder
Villberga-hässelby 2
749 51 GRILLBY

Annons:

Håruppsättning i Grillby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Grillby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Grillby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Grillby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Grillby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Grillby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Grillby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Grillby

I Grillby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Grillby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Grillby:

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grillby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Grillby fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Grillby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Grillby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.