Frisörer i Gimo

Annons:
Hitta frisör i Gimo - duktiga och erfarna frisörer i Gimo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Gimo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gimo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gimo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gimo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frizzeringen Ingela & Petra
Köpmang. 1 Gimogalleria
747 43 GIMO


Mauds Frisering
Gimo Torg 2
747 43 GIMO


Salong Ann
Uppsalav. 11
747 42 Gimo


Salong Inka
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Fröberg, Eva
Risinge 232
747 95 Gimo


Sundins Herrfrisering
Köpmang. 2 B
747 43 GIMO


Salong Maritza & Bodyshop
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Salong Ingela
Älgv. 27
747 40 Gimo

Annons:

Håruppsättning i Gimo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gimo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gimo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gimo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gimo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gimo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gimo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gimo

I Gimo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gimo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gimo:

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gimo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gimo fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gimo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gimo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.