Frisörer i Fjärdhundra

Annons:
Hitta frisör i Fjärdhundra - duktiga och erfarna frisörer i Fjärdhundra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Fjärdhundra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fjärdhundra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fjärdhundra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fjärdhundra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippet Eva-Lis Klipper Dam och Herr
Torstuna-husby 2
749 72 Fjärdhundra


Frisör Yvonne Lundqvist
Simtuna Kaby 15
749 72 Fjärdhundra

Annons:

Håruppsättning i Fjärdhundra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fjärdhundra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fjärdhundra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fjärdhundra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fjärdhundra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fjärdhundra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fjärdhundra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fjärdhundra

I Fjärdhundra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fjärdhundra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fjärdhundra:

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånarantal: 951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjärdhundra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fjärdhundra fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fjärdhundra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fjärdhundra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.