Frisörer i Björklinge

Annons:
Hitta frisör i Björklinge - duktiga och erfarna frisörer i Björklinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Björklinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Björklinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Björklinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Björklinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Aurora Frisör
S. Långåsv. 2
743 62 BJÖRKLINGE


Marias Salong Hårlocken
Sätunav. 1
743 61 Björklinge


Sannes Klippstuga
Ramsjöv. 24
743 63 Björklinge


Sannes Klippstuga
Sätunav. 1
743 61 Björklinge


Salong M
Sjöhagsv. 5 A
743 61 Björklinge


Hairnette
Ramsjö Backe 110
743 62 BJÖRKLINGE

Annons:

Håruppsättning i Björklinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Björklinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Björklinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Björklinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Björklinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Björklinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Björklinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Björklinge

I Björklinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Björklinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Björklinge:

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björklinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Björklinge fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Björklinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Björklinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.