Frisörer i Bälinge

Annons:
Hitta frisör i Bälinge - duktiga och erfarna frisörer i Bälinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Bälinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bälinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bälinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bälinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio Karisma
Rörbyv. 18
743 81 BÄLINGE


Camilla Lindberg I Uppsala, AB
Hjälmsta 23
743 86 Bälinge


Mariannes Hårsalong
Prebendev. 13
743 81 BÄLINGE

Annons:

Håruppsättning i Bälinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bälinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bälinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bälinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bälinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bälinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bälinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bälinge

I Bälinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bälinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bälinge:

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bälinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bälinge fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bälinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bälinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.