Frisörer i Alunda

Annons:
Hitta frisör i Alunda - duktiga och erfarna frisörer i Alunda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Alunda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Alunda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Alunda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Alunda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippoteket Alunda
Foghammarv. 14
747 30 Alunda


Erslid, Susanne
Hantverkarv. 3
747 30 Alunda


Anns Frisering
Parkv. 2
747 30 Alunda


Ingrids Hårverkstad
Centrumv. 6 A
747 31 ALUNDA


Agnetas Klippotek
Foghammarv. 14
747 30 Alunda


Hår & Design Studioa AB
Centrumv. 7 D
747 31 ALUNDA

Annons:

Håruppsättning i Alunda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Alunda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Alunda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Alunda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Alunda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Alunda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Alunda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Alunda

I Alunda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Alunda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Alunda:

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alunda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Alunda fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Alunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Alunda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.