Frisörer i Almunge

Annons:
Hitta frisör i Almunge - duktiga och erfarna frisörer i Almunge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Almunge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Almunge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Almunge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Almunge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Karlström, Lena Marianne Krist
Blåkullav. 2
740 10 ALMUNGE


Hårslingan Anita
Långsjöv. 9
740 10 ALMUNGE


Helenas Hårateljé
Näsby 103
740 10 ALMUNGE

Annons:

Håruppsättning i Almunge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Almunge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Almunge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Almunge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Almunge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Almunge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Almunge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Almunge

I Almunge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Almunge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Almunge:

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Almunge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Almunge fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Almunge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Almunge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Uppsala.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.