Frisörer i Vendelsö

Annons:
Hitta frisör i Vendelsö - duktiga och erfarna frisörer i Vendelsö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Vendelsö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vendelsö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vendelsö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vendelsö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Cayenne Vendelsö Hår
Vendelsö Skolv. 124
136 71 Vendelsö


Salong Kammarjungfrun
Vendelsö Skolv. 2
136 71 Vendelsö


Anishas Inspiration Och Helhet
Djurgårdsv. 10
136 71 Vendelsö


Salong Butterfly HB
Tutviksv. 93
136 75 Vendelsö


Lilla Salongen i Brandbergen
Fredriksbergsv. 15
136 67 VENDELSÖ


Hårsalong Grindstugan
Grindstuv. 30
136 72 VENDELSÖ


Tranevall, Tove
Albatrossv. 118
136 66 Vendelsö


R.A-Time-Invest
Vendelsö Skolv. 328
136 71 Vendelsö


Inga Karlsson
Gustavsbergsv. 35
136 67 VENDELSÖ


Eva Wiå AB
Virkesv. 25
136 73 Vendelsö


Mh Nova Hair
Vendelsö Skolv. 124
136 71 Vendelsö


Röckners Klippstudio AB
Klarabergsv. 16
136 68 Vendelsö


Söderkapet Renate Holmquist
Vendelsöv. 60
136 67 VENDELSÖ


Beauty Project Stockholm AB
Petuniav. 25
136 73 Vendelsö


Salong Ritva
Lärarinnev. 2
136 69 VENDELSÖ


Karlström, Jenny Maria
Vendelsö Skolv. 124
136 71 Vendelsö

Annons:

Håruppsättning i Vendelsö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vendelsö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vendelsö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vendelsö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vendelsö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vendelsö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vendelsö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vendelsö

I Vendelsö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vendelsö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vendelsö:

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Vendelsö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vendelsö fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vendelsö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vendelsö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.