Frisörer i Vega

Annons:
Hitta frisör i Vega - duktiga och erfarna frisörer i Vega som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vega som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vega

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vega som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vega för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Satch Kungsholmen AB
Nordostpassagen 50
136 49 Vega


Salong Hårklippet Ugan
Nordostpassagen 50
136 49 Vega

Annons:

Håruppsättning i Vega

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vega så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vega så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vega som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vega

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vega varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vega innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vega

I Vega fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vega. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vega:

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Vega om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vega fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vega. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vega rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.