Frisörer i Vaxholm

Annons:
Hitta frisör i Vaxholm - duktiga och erfarna frisörer i Vaxholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Vaxholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vaxholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vaxholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vaxholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårkroken Solveig Hellman
Eriksöv. 21 A
185 34 Vaxholm


Hårfager Råsten o. Co
Hamng. 7
185 31 VAXHOLM


Hair & Nails I Vaxholm HB
Hamng. 3
185 31 VAXHOLM


Frisören Stefan Zetterberg
Fregattv. 4
185 33 VAXHOLM


Ts Hårstudio
Dalstigen 24
185 95 VAXHOLM


Cecilias Hårdesign
Hamng. 48
185 32 Vaxholm


Hårglädje
Granbergsv. 6
185 39 VAXHOLM


Vaxholms Damfrisering
Soldatg. 27
185 34 Vaxholm


Stensils, Thomas
Norrhamnsg. 2
185 32 Vaxholm


Lilla Saxarn
Hamng. 48
185 32 Vaxholm


Bj Art Of Hair
Löjviksv. 6
185 51 VAXHOLM


Sjöklippet HB
Hamng. 36
185 32 Vaxholm

Annons:

Håruppsättning i Vaxholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vaxholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vaxholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vaxholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vaxholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vaxholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vaxholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vaxholm

I Vaxholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vaxholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vaxholm:

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vaxholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vaxholm fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vaxholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vaxholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.