Frisörer i Västerhaninge

Annons:
Hitta frisör i Västerhaninge - duktiga och erfarna frisörer i Västerhaninge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Västerhaninge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Västerhaninge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Västerhaninge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Västerhaninge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippstugan
Centrumv.
137 38 VÄSTERHANINGE


Bejis Damfrisering
Åkerv. 2
137 41 VÄSTERHANINGE


P.A Hårzenter & Perfect Attitude
Åbyplan
137 34 VÄSTERHANINGE


Hela Du
Ringv. 2
137 34 VÄSTERHANINGE


Robertsson, Ida
Gränsv. 13
137 41 VÄSTERHANINGE


Jonze, Maria
Salviagränd 16
137 36 VÄSTERHANINGE


Salong Iris
Gränsv. 30
137 41 VÄSTERHANINGE


Eva Jessica Oskarsson
Ribby Allé 22
137 42 Västerhaninge


Möjligheter-Positiv Utveckling C.W
Älgv. 56
137 32 VÄSTERHANINGE


Hårteamet
Ringv. 6
137 34 VÄSTERHANINGE


Komsamman Ek. För.
Huggarv. 49
137 40 Västerhaninge


Frisör Marie Hellsén
Ringv. 34
137 34 VÄSTERHANINGE

Annons:

Håruppsättning i Västerhaninge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Västerhaninge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Västerhaninge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Västerhaninge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Västerhaninge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Västerhaninge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Västerhaninge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Västerhaninge

I Västerhaninge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Västerhaninge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Västerhaninge:

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västerhaninge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Västerhaninge fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Västerhaninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Västerhaninge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.