Frisörer i Värmdö

Annons:
Hitta frisör i Värmdö - duktiga och erfarna frisörer i Värmdö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Värmdö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Värmdö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Värmdö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Värmdö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Eva-Lena Pillberg
Kanotv. 9
139 55 Värmdö


Grisslinge Salongen
Forellstigen 12
139 41 VÄRMDÖ


Stil & Form Konsult i Nacka HB
Percy Tamms v. 55
139 54 VÄRMDÖ


Rk Group, AB
Hornuddsv. 8
139 54 VÄRMDÖ


Gurli Rönngren
Torsby Solängsv. 29
139 51 Värmdö


Hårdesign Wermdö
Fruviksv. 6 Haghultahuset
139 34 VÄRMDÖ

Annons:

Håruppsättning i Värmdö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Värmdö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Värmdö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Värmdö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Värmdö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Värmdö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Värmdö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Värmdö

I Värmdö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Värmdö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Värmdö:

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Värmdö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Värmdö fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Värmdö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Värmdö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.