Frisörer i Vårby

Annons:
Hitta frisör i Vårby - duktiga och erfarna frisörer i Vårby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Vårby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vårby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vårby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vårby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klipphörnan, Gill o. Catis
Bäckgårdsv. 1
143 41 Vårby


Hildas Salong
Vårby Allé 52
143 40 VÅRBY


Ngarando Enterprises Import/Export
Vårby Gård
143 00 VÅRBY


Nali Frisörsalong HB
Vårby Allé 22
143 40 VÅRBY


Jaber Klippotek AB
Bäckgårdsv. 25
143 41 Vårby


Younes, Rita Albert
Nygårdsv. 4
143 45 Vårby

Annons:

Håruppsättning i Vårby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vårby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vårby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vårby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vårby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vårby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vårby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vårby

I Vårby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vårby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vårby:

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Vårby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vårby fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vårby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vårby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.