Frisörer i Väddö

Annons:
Hitta frisör i Väddö - duktiga och erfarna frisörer i Väddö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Väddö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Väddö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Väddö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Väddö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Page
Norrtäljev. 8
764 30 Väddö


Gittans Damfrisering
Tallv. 2
760 40 VÄDDÖ

Annons:

Håruppsättning i Väddö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Väddö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Väddö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Väddö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Väddö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Väddö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Väddö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Väddö

I Väddö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Väddö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Väddö:

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väddö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Väddö fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Väddö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Väddö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.