Frisörer i Uttran

Annons:
Hitta frisör i Uttran - duktiga och erfarna frisörer i Uttran som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Uttran som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Uttran

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Uttran som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Uttran för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Segersjö Salongen
Segersjöv. 16
147 61 UTTRAN


Frisör Ann Gillenberg
Kyrkvärdsplan 4
147 62 Uttran


Salong Freestyle
K P Arnoldssons v. 53
147 60 Uttran


Es Elias Partners AB
Malmsjöv. 8 B
147 63 UTTRAN

Annons:

Håruppsättning i Uttran

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Uttran så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Uttran så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Uttran som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Uttran

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Uttran varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Uttran innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Uttran

I Uttran fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Uttran. Nedan finns en del övrig fakta om orten Uttran:

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Uttran om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Uttran fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Uttran. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Uttran rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.