Frisörer i Tungelsta

Annons:
Hitta frisör i Tungelsta - duktiga och erfarna frisörer i Tungelsta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Tungelsta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tungelsta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tungelsta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tungelsta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårologen Barbro
Kvarnv. 42
137 56 TUNGELSTA


GPA KLIPP
Rosgården 22
137 56 TUNGELSTA


Tungelsta Klippotek
Allév. 9 A
137 56 TUNGELSTA


Salong Theres
Allév. 15 A
137 56 TUNGELSTA


Klipperi Marie
Blomgårdsv. 6
137 56 TUNGELSTA

Annons:

Håruppsättning i Tungelsta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tungelsta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tungelsta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tungelsta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tungelsta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tungelsta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tungelsta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tungelsta

I Tungelsta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tungelsta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tungelsta:

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Tungelsta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tungelsta fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tungelsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tungelsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.