Frisörer i Tumba

Annons:
Hitta frisör i Tumba - duktiga och erfarna frisörer i Tumba som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Tumba som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tumba

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tumba som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tumba för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Alexis
Bryggarv. 5 -7
147 30 Tumba


Nectar Hår & Skönhet
Tumba Torg 2
147 30 Tumba


Sergelsalongen
Älgv. 15
147 34 Tumba


Maria Dahlman
Grödingev. 41 A
147 31 TUMBA


Frisör Lena Falk
Lantjägarv. 98
147 55 TUMBA


Salong By Geo
Olvonv. 8
147 33 TUMBA


Salong Evelyn
Hålv. 18
147 53 TUMBA


Frisörerna I Hallunda HB
Passv. 23
147 53 TUMBA


Tumba Hårcenter
Gröndalsv. 2
147 30 Tumba


HelMers Drop In
Grödingev. 7 A
147 30 Tumba


Salong Samer
Tunatorget 1 -5
147 42 TUMBA


Botkyrka Hårvård Gross
Planetbacken 174
147 46 TUMBA


Salong Saadou
K P Arnoldssons v. 1
147 30 Tumba

Annons:

Håruppsättning i Tumba

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tumba så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tumba så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tumba som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tumba

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tumba varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tumba innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tumba

I Tumba fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tumba. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tumba:

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tumba om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tumba fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tumba. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tumba rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.