Frisörer i Tullinge

Annons:
Hitta frisör i Tullinge - duktiga och erfarna frisörer i Tullinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Tullinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tullinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tullinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tullinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Adam & Eva
Tullinge Centrum
146 30 Tullinge


Jean Beniamin & Co AB
Tullingebergsv. 8
146 45 Tullinge


Rikstens Skönhet- och Hälsostudio AB
Flemings v. 13
146 38 Tullinge


All In One Frisörerna AB
Tullinge Strand 32
146 40 TULLINGE


Kärsdala Hårvård
Solskensv. 15
146 46 TULLINGE


Nina Jokisalo AB
Solskensv. 19
146 46 TULLINGE


Salong Rabarber
Solskensv. 19
146 46 TULLINGE


Bellhair
Rikstens Säteri 7 A
146 33 TULLINGE


Victoria Gustafsson Tullinge AB
Almv. 23
146 52 Tullinge


Sevim Strandberg
Nibblev. 26
146 30 Tullinge


Salong Annie
Tullingebergsv. 8 A
146 45 Tullinge


Hietikko, Jimmy
Flemings v. 13
146 38 Tullinge

Annons:

Håruppsättning i Tullinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tullinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tullinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tullinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tullinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tullinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tullinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tullinge

I Tullinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tullinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tullinge:

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Tullinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tullinge fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tullinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tullinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.