Frisörer i Trångsund

Annons:
Hitta frisör i Trångsund - duktiga och erfarna frisörer i Trångsund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Trångsund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Trångsund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Trångsund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Trångsund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Ett Strå Vassare
Murv. 1
142 60 Trångsund


Trångsunds Klippotek
Trångsundstorget 5
142 60 Trångsund


Tanja Removic
Murv. 11
142 60 Trångsund

Annons:

Håruppsättning i Trångsund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Trångsund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Trångsund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Trångsund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Trångsund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Trångsund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Trångsund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Trångsund

I Trångsund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Trångsund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Trångsund:

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Trångsund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Trångsund fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Trångsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Trångsund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.