Frisörer i Stocksund

Annons:
Hitta frisör i Stocksund - duktiga och erfarna frisörer i Stocksund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Stocksund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stocksund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stocksund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stocksund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Magdi
Invernessv. 5
182 76 Stocksund


Stocksunds Klippotek
Stockholmsv. 45
182 78 Stocksund


Style By Lottie AB
Apelv. 40
182 75 STOCKSUND

Annons:

Håruppsättning i Stocksund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stocksund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stocksund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stocksund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stocksund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stocksund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stocksund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stocksund

I Stocksund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stocksund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stocksund:

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Stocksund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stocksund fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stocksund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stocksund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.