Frisörer i Stockholm

Annons:
Hitta frisör i Stockholm - duktiga och erfarna frisörer i Stockholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Stockholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stockholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stockholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stockholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rufs och Kalufs
Tegnérg. 28
113 59 STOCKHOLM


Styling by Brazil
Katarina Bang. 15
116 39 Stockholm


Salong Silversax
Valhallav. 75
114 28 Stockholm


Sjöstadens Hårstudio
Sjöfartsg. 5
120 62 STOCKHOLM


Salong Alexander
G. Brog. 29
111 20 STOCKHOLM


Blondino
Nytorgsg. 19
116 22 Stockholm


Saxin
Liljeholmstorget 108
117 61 Stockholm


Studio 81 Hår & Skönhet
Östgötag. 81
116 64 Stockholm


Klippotek1
Gröndalsv. 42
117 66 STOCKHOLM


Frisörimperiet
Mäster Samuelsg. 65
111 21 Stockholm


Frisörimperiet
Mäster Samuelsg. 65
111 21 Stockholm


Hornstull Hårcenter AB
Långholmsg. 23
117 33 STOCKHOLM


Hair Fair
Drottningg. 114
113 60 STOCKHOLM


Kruuse Co AB
Sibylleg. 33
114 42 Stockholm

Annons:

Håruppsättning i Stockholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stockholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stockholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stockholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stockholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stockholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stockholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stockholm

I Stockholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stockholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stockholm:

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stockholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stockholm fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stockholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stockholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.