Frisörer i Stenhamra

Annons:
Hitta frisör i Stenhamra - duktiga och erfarna frisörer i Stenhamra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Stenhamra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stenhamra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stenhamra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stenhamra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stora Blå Mälaröarnas Specialistklinik AB & Frisörer
Apelvägen 22 F
179 63 STENHAMRA


Hårsvansen Catarina AB
Klevbergsv. 79
179 60 Stenhamra


Salong Östlund
Hemvärnsv. 1
179 61 STENHAMRA


Mälarluft AB
Skogsv. 28
179 61 STENHAMRA

Annons:

Håruppsättning i Stenhamra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stenhamra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stenhamra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stenhamra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stenhamra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stenhamra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stenhamra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stenhamra

I Stenhamra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stenhamra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stenhamra:

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenhamra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stenhamra fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stenhamra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stenhamra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.