Frisörer i Sorunda

Annons:
Hitta frisör i Sorunda - duktiga och erfarna frisörer i Sorunda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Sorunda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sorunda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sorunda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sorunda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Helén Anderssons Klipperi
Ristomta Gård 18
148 97 SORUNDA


Klipp-Siv Dam & Herrfrisör
Eldstigen 8
148 71 SORUNDA


Lenas Herr o. Damklipp
Lappalund 11
148 97 SORUNDA

Annons:

Håruppsättning i Sorunda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sorunda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sorunda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sorunda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sorunda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sorunda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sorunda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sorunda

I Sorunda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sorunda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sorunda:

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sorunda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sorunda fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sorunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sorunda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.