Frisörer i Sköndal

Annons:
Hitta frisör i Sköndal - duktiga och erfarna frisörer i Sköndal som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Sköndal som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sköndal

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sköndal som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sköndal för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårfin
Bagarfruv. 3
128 67 Sköndal


Klippofix Sthlm
Kubbeg. 18
128 67 Sköndal


Salong Beauty
Spritsv. 9
128 69 Sköndal


Jenny IS Hair 4 You
Maj Brings väg 13
128 64 SKÖNDAL


Lares Hårservice
Sköndalsv. 87
128 66 SKÖNDAL


Jacquelines Ateljé
Maria Röhls väg 11
128 63 Sköndal


Salong Pieere
Sköndalsv. 89
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Håruppsättning i Sköndal

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sköndal så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sköndal så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sköndal som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sköndal

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sköndal varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sköndal innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sköndal

I Sköndal fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sköndal. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sköndal:

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Sköndal om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sköndal fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sköndal. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sköndal rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.