Frisörer i Skogås

Annons:
Hitta frisör i Skogås - duktiga och erfarna frisörer i Skogås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Skogås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skogås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skogås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skogås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Semh AB
Vallhornsv. 2
142 32 SKOGÅS


Skogås Frisörsalong AB
Skogåsplan 9
142 30 SKOGÅS


Skogås Klippotek
Skogåsplan 9
142 30 SKOGÅS


Tinas Hårsalong
Fäbodv. 26
142 33 Skogås


Högberg, Susanne Enskild Firma
Sjöviksv. 28
142 52 SKOGÅS


Salong Ann Wassberg
Sopranv. 15
142 42 Skogås

Annons:

Håruppsättning i Skogås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skogås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skogås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skogås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skogås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skogås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skogås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skogås

I Skogås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skogås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skogås:

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Skogås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skogås fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skogås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skogås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Stockholm.